Agenție profesională de Web Design.

  Sună acum: +40 723 057 304

Seodum.ro Contact

Trimite un mesaj, scrie-ne pe WhatsApp sau sună-ne acum pentru un audit gratuit.

Luni - Vineri
09:00 - 16:00

WhatsApp Chat

Obține informații privind dezvoltarea site-ului tău web prin audit telefonic sau prin WhatsApp.

Obține un audit gratuit

Prioritare & Urgențe

Dacă deja ești client la noi ne poți scrie direct la prioritate@seodum.ro în cazul unor urgențe tehnice.

Întrebări frecvente

Imi pot administra singur site-ul?

La alegerea ta, poți să te ocupi atât tu cât și noi de site. Interfața simplă, videoclipurile tutorial și meeting-urile prin Google te vor ajuta să înțelegi cum să te ocupi de management-ul site-ului de unul singur. La nevoie, putem interveni pentru a iți raspunde oricărei cereri.

Care sunt garanțiile?

Toate site-urile făcute de noi vin cu o securitate extra pentru protejarea datelor și a conținutului site-ului tău cât și a clienților tai. În cazul unei defecțiuni tehnice, avem un departament de urgențe 24/7 disponibil inclusiv în zilele de sărbătoare, plus BackUp pentru site-ul tău pentru soluționarea oricărei probleme.

Ce este SEO?
SEO (Search Engine Optimization) numita și optimizarea în motoare de căutare, ajută la vizibilitatea site-ului tău în Google, Bing, Yahoo și alte motoare. SEO-ul cu cât este mai bine făcut pentru site-ul și domeniul tău de activitate, cu atât vei fi găsit mai ușor de potențiali vizitatori și clienți față de competitorii tăi.
Îmi pot face campanii pentru sărbători?

Avem servicii de marketing profesionale disponibile ce iți pot schimba regulat tematica site-ului și ofertele listate de tine pentru perioada sărbătorilor. Astfel, site-ul tău va rămâne mereu activ și poate deveni un interes principal pentru clienții fideli.

Cât durează până apar în Google?

Odată lansat un site, acesta va începe să fie indexat încă din a doua zi în termeni populari de căutare potriviți pentru domeniul tău de activitate. Asta se datorează tehnicii noastre folosite de SEO și a modalității prin care realizăm site-ul tău.

Asistență prin WhatsApp

Disponibili și pe WhatsApp Chat. Vino și discută cu noi pentru orice întrebare legată de site-ul tău web.
Close
× Cum te putem ajuta?